Save the date! 29 jan.
Tijd voor weer een hockeyfeestje voor jong & oud. Eerst sportief aan de slag om daarna welverdiend te genieten van drank en spijs.  Zondag 29 januari: De Midwinter Spelen 2017 op WHC!
Hockeykalender wintermaanden

Winterstop(je)
Sint is aangekomen in het land, het kwik begint (langzaam) te dalen en er worden al kerstballen verkocht. Kortom het wordt winter en het einde van de herfstcompetitie nadert. Goed moment dus om jullie wat meer te vertellen over de hockeykalender voor de wintermaanden.
Bestuurswisseling
Beste leden en ouders, per heden heeft Edwin van Twist het voorzitterschap van onze club overgedragen aan Karlijn Brenninkmeijer. Ed heeft zich jarenlang voor de club ingezet en heeft zijn droom om een hockeyclub in Waterland dubbel en dwars waargemaakt. Hij blijft aan de zijlaan (natuurlijk) verbonden aan onze club. Karlijn neemt het stokje graag