Update Corona maatregelen per 13/10
Wij hebben kennis genomen van de nieuwe maatregelen die gisteravond zijn aangekondigd. Alle jeugdtrainingen gaan gewoon door volgende week en we gaan bekijken om in de 3 weekenden na de herfstvakantie, waarin er geen competitie zal plaatsvinden, onderlinge wedstrijden georganiseerd kunnen worden. We houden jullie op de hoogte.
Online shoppen via Sponsorkliks

Online shoppen is helemaal in! Vergeet niet je club te helpen door via 'Sponsorkliks', (de button is ook te vinden rechts op de website), naar je favoriete winkel(s) te gaan. Ook Deen, AH, Thuisbezorgd etc. doen hier aan mee. Een percentage van jouw aankoopbedrag gaat dan naar de WHC clubkas.
Registreer je als je naar de club komt!

Zoals jullie ondertussen wel weten zijn wij vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus verplicht om alle bezoekers te registreren bij het betreden van het complex. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder met uitzondering van spelers die op het wedstrijdformulier staan opgesteld. Dus als je (kind) naar de training
WHC CORONA BELEID

De algemene regels blijven uiteraard ook op onze club van toepassing:
- Houd anderhalve meter afstand
- Nies/hoest in je elleboog
- Roep/schreeuw niet
- Was regelmatig je handen.

BIJ WIE KUN JE TERECHT VOOR...
Alle zaken rondom
 De (planning van de) competitiewedstrijden: [email protected]