Inloggen


Afgelastingen
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
Nieuws
Geen trainingen op Hemelvaartsdag en 2e Pinksterdag
Op donderdag 21 mei is het Hemelvaartsdag en op maandag 1 juni is het tweede Pinksterdag.  Op deze officiële feestdagen zijn er géén trainingen.
6 juni: WHC Kluszaterdag

De stille weekends worden benut om veld en clubhuis in conditie te krijgen.  Vandaag staken Dennis, Jan en Lennard hun handen uit de mouwen. Zin om mee te doen? Er is genoeg ruimte om afstand te houden. 6 juni om 10.30 is de volgende klusdag.
Gezocht: een nieuwe held voor de ledenadministratie!

Gezocht: een nieuwe held voor de ledenadministratie!
Altijd al een bijdrage willen leveren aan onze mooie club, maar niet veel tijd te besteden? Dan is de ledenadministratie wellicht iets voor jou! 
Nieuw trainingsschema en protocol
Op woensdag 6 mei hervatten we de trainingen rekening houdend met de versoepeling van de corona maatregelen. De competitie is tot de zomervakantie afgelast. Voor de veiligheid van de spelers en trainers dienen we ons aan een aantal maatregelen te houden waardoor het helaas niet mogelijk is dat de teams 2x per week training krijgen.
Algemene Leden Vergadering 27 mei aanstaande
Graag nodigen wij jullie uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Deze wordt virtueel gehouden op woensdag 27 mei a.s. om 20.15 uur. 

De agenda en inbelgegevens zullen wij binnenkort op de website bekend maken.
Corona update 21 april
We hopen dat jullie allemaal in goede gezondheid zijn en allemaal een manier hebben gevonden om zo goed mogelijk met deze bijzondere situatie om te gaan. Tijdens de persconferentie van onze premier vanavond was er zowel goed als slecht nieuws. En dat geldt ook voor ons als hockeyers. 
Nieuw promofilmpje WHC
Tijdens het afgelopen lustrumfeest en in de weken daarna heeft Omroep PIM filmpopnames gemaakt. Hieruit is een leuk promotiefilmpje ontstaan. Dit filmpje zal gebruikt worden via diverse kanalen om promotie voor onze vereniging te maken. Jullie kunnen hier zelf ook aan mee helpen door het te delen via je social media kanalen. Klik hier om het