Familievoorstelling Soep van de Dag op 24 maart
Op zondag 24 maart wordt er een leuke familievoorstelling georganiseerd in De Bierderij. Een voorstelling rond zwerfafval, en die sluit dus goed aan bij het thema van onze shirtsponsor The Ocean Cleanup. De voorstelling begint o, 14.00 uur en de toegang is gratis.
Wedstrijden vanaf 13.00 uur gaan door
Trainingen vrijdag afgelast
In verband met wateroverlast op het veld zijn alle trainingen voor vandaag (vrijdag) afgelast.
Algemene Leden Vergadering dinsdag 26 maart
Graag nodigen wij jullie uit voor de jaarlijkse Algemene Leden Vergadering. Deze wordt gehouden op dinsdag 26 maart a.s. om 20.15 uur in het clubhus.

De agenda zullen wij binnenkort op de website bekend maken.
Wedstrijden in de ochtend afgelast
Wedstrijden in de ochtend afgelast. Om 11 uur wordt er opnieuw gekeken voor de middag (vanaf wedstrijd 13.00 uur)
Sportiviteit & Respect
Wisten jullie dat er binnen de club regels zijn opgesteld ten aanzien van sportiviteit en respect op en rond het veld. Wij vinden deze regels erg belangrijk.  Aanmoedigen is leuk en belangrijk, voor zover het gaat om positieve aanmoedigingen. Respecteer de rol van scheidsrechters, coaches en spelbegleiders en laat je hierover niet negatief