Teams en scheidsrechters opgelet!
Teams en scheidsrechters opgelet! Denken jullie aan het invullen en afronden van de DWF. De bond kan anders de uitslag niet verwerken.

Dank voor jullie medewerking.
Werkzaamheden Zuidas - A10 en Racedagen in Zandvoort

Om komend weekend op tijd voor de wedstrijd te verschijnen zal voor teams naar veel accommodaties weer een behoorlijke uitdaging zijn.

Zaterdag 29 juni - Lucky Lustrum

Programma Lucky Lustrum feest bekend!

We nodigen jullie van harte uit op zaterdag 29 juni 2019 voor het zomerse Lucky Lustrum feest! In 2013 startte WHC met enkele leden en inmiddels zijn we uitgegroeid tot een club met meer dan 300 leden. Reden voor een gezellig en sportief samenzijn! Wat gaan we doen?
22 juni: Challenge4Life Obstacle Run op het Hemmeland
Op 22 juni a.s. organiseert Huis aan het Water de Challenge4Life -Obstacle Run op het Hemmenland in Monnickendam. Iedereen kan individueel of als team meedoen aan deze sponsor-hindernisloop. Het wordt een gezellige sportieve dag met eten, drinken en ontspanning. Meer informatie en inschrijven op  https://challenge4life.nl/