Inloggen


Afgelastingen
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
7-6-2019
Teamindeling seizoen 2019-2020

De teamindeling is bekend en per e-mail naar iedereen verstuurd. Hij staat ook op de website, als je ingelogd bent onder het kopje jeugd bij documenten. De indeling is gemaakt in overleg met coaches en trainers. Uitgangspunt bij het maken van de indeling is onze ambitie om zoveel mogelijk kinderen met plezier samen te laten hockeyen. We hebben daarom geprobeerd om de teams zoveel mogelijk gelijk te houden. Uiteraard is dit vanwege de leeftijdsklassen niet altijd mogelijk. 

Onder voorbehoud:
De indeling is nog onder voorbehoud. Dit heeft 2 redenen:
  • Er zijn een aantal dispensaties nodig. Deze moeten door de KNHB goedgekeurd worden.
  • Een aantal teams heeft nog (te) weinig spelers. Afhankelijk van aanwas van nieuwe leden, moeten we misschien de indeling nog aanpassen. 

Witte Rooksessie
Op maandag 1 juli organiseren we om 20.00 uur in het clubhuis onze jaarlijkse Witte Rooksessie. Het is belangrijk om hierbij aanwezig te zijn. Op deze avond maken we ons klaar voor een soepele start van het nieuwe seizoen. We gaan tijdens deze sessie per team een inventarisatie maken: wie worden de coach(es), zijn er begeleider(s), maar ook zijn er genoeg scheidsrechters per team? Bovendien is dit een mooie kans om de ouders te ontmoeten van de nieuwe teamleden. De sessie duurt ongeveer 1,5 uur. 

Trainingen
Er wordt de komende tijd gewerkt aan een trainingsschema. Zodra dit bekend is, zullen we dit communiceren.

Start competitie
  • A-B                                         : zaterdag 31 augustus
  • C t/m F                                   : zaterdag 07 september
  • Jong Dames en Veteranen    : zondag 08 september

In de week voorafgaand aan de eerste wedstrijd wordt er per team een bijeenkomst georganiseerd waarin het team, ouders en trainer(s) bij elkaar komen om verwachtingen met elkaar af te stemmen. Denk hierbij aan afspraken over zaken als op tijd komen, bardienst, afzeggingen trainingen etc.


Overige zaken
  • Alle leden vanaf de C-Jeugd moeten een scheidsrechterskaart hebben. In september is hiervoor het examen. Meer informatie volgt hierover.
  • Vergeten jullie je niet op te geven voor het Lustrumfeest op 29 juni? Graag aanmelden via de app (evenementen via het tabje meer) of per e-mail [email protected]
Mochten jullie vragen hebben over de indeling of over een van de andere zaken, dan lezen we ze graag in onze e-mail box.

Groet
Jeugd- en Technische ommissie
Cindy, Erin, Marianne, Dennis, Hidde, Peter en Joey