4-10-2019
Keepers- en trainingsmaterialen

Het seizoen is op gang gekomen en er gebeuren leuke dingen op de velden. We moeten ook hier een daar wat strenger worden en één van die zaken is de omgang met het keepers- en trainingsmateriaal. Alle teams hebben aan het begin van het seizoen een tas met een volledige uitrusting gekregen, of daar nou 2, 3 of 4 maskers in zitten doet even niet ter zake. Ook hebben we op de kluisjes een code slot gezet zodat iedereen netjes zijn/haar tas kan wegbergen. Nu komt het regelmatig voor dat een team toch iets kwijt is of dat er iets kapot gaat. Ga dan niet zelf op zoek naar spullen in de andere tassen of in de voorraad. Er worden hiermee andere teams gedupeerd. Wees verstandig en app of bel Joey (+31 6 42100892) en hij regelt voor je dat het weer goed komt. De club investeert heel veel geld in goede keepers- en trainingsspullen en wij vragen van iedereen om daar als een goed huisvader mee om te gaan. Dus advies neem de tas na de wedstrijd/training mee naar huis of berg hem op in de locker. Maar even stallen in een kleedkamer of los in container is vanaf heden geen optie meer. Dit gaat overigens ook over het trainingsmateriaal en ander spullen in de container en rond het clubhuis. Als je spullen ziet rond slingeren, denk niet een ander doet het wel. Een aantal vaste mensen (waar onder Dennis en Joey) besteden wekelijks heel veel tijd om de club draaiende te houden. Het zou fijn zijn als iedereen daar ook een steentje aan bijdraagt.