1-3-2020
Corona virus

Op dit moment is er echter geen reden om maatregelen te treffen of wedstrijden/evenementen af te gelasten. We houden de situatie vanzelfsprekend nauwlettend in de gaten en we houden de adviezen van het RIVM (Rijksinstituut voor Volksgezondheid en Milieu) en de KNHB hierbij aan als richtlijn.

Basis hygiëne

De KNHB raadt hockeyers en hockeyfans wel aan extra te letten op de basis hygiëne. Het RIVM heeft het volgende advies uitgebracht:

De belangrijkste maatregelen die mensen kunnen nemen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen, zijn heel simpel. Deze maatregelen gelden voor alle virussen die griep en verkoudheid kunnen veroorzaken. Het is dus altijd belangrijk om deze op te volgen.

Het zijn:

• Was je handen regelmatig
  • Hoest en nies in de binnenkant van je elleboog
  • Gebruik papieren zakdoekjes

Meer informatie lees je op de sites van GGD en het RIVM

Op de hoogte blijven? Op de website van de KNHB vind je de meest recente berichtgeving over de eventuele gevolgen van het coronavirus voor de hockeycompetitie.