16-9-2020
Registreer je als je naar de club komt!

Zoals jullie ondertussen wel weten zijn wij vanwege de overheidsmaatregelen met betrekking tot het Corona virus verplicht om alle bezoekers te registreren bij het betreden van het complex. Dit geldt voor iedereen van 13 jaar en ouder met uitzondering van spelers die op het wedstrijdformulier staan opgesteld. Dus als je (kind) naar de training komt, moet er ook een registratie plaatsvinden.

Bij de ingang vind je een groot bord met QR code zodat je jezelf meteen kunt aanmelden. Wil je al eerder je bezoek registreren dan kan dat ook, tot twee dagen voorafgaand aan je bezoek, door het formulier in te vullen via deze link: https://waterlandsehockeyclub.nl/registratie

Als je WHC lid bent, zorg dan dat je je inloggegevens bij de hand hebt.

Let op dat indien je klachten hebt als koorts, hoesten, niezen, smaakverlies etc. je geen toegang hebt tot het complex en je er verstandig aan doet om thuis te blijven. We kunnen je met klachten dus niet toelaten.

Alle gegevens worden vertrouwelijk verwerkt door onze partner LISA conform AVG richtlijnen.