28-06 Witte rook sessie

8-6-2021
We mogen weer!

De komende 3 zaterdagen mogen de jeugdteams weer wedsrijden tegen andere clubs spelen. Hoe gaaf is dat!

Maar we willen ook graag dat jullie je nog even aan de Corona maatregelen houden.

Onze club volgt het protocol verantwoord sporten van NOC*NSF

Onderstaand nog even de algemene regels:
  • Publiek is niet welkom, alleen de coachers/begeleiders en ouders die rijden.
  • Het clubhuis en de kleedkamers zijn wel open.
  • De bar is open volgens de geldende horecaregels én alleen voor die personen die ook op het complex aanwezig mogen zijn. Dus in het clubhuis 1,5 meter afstand, mondkapje op en niet meer dan 3 personen boven de 13 jaar tegelijk binnen.
  • Spelers verlaten na afloop van training of wedstrijd zo snel mogelijk het terrein.
  • Buiten de wedstrijddagen en trainingsuren mag het complex niet zonder toestemming van het bestuur betreden worden.
Dank allemaal voor jullie medewerking en we wensen jullie veel hockeyplezier de komende zaterdagen.

Jan, Karlijn en Sophie