de agenda is leeg

14-6-2021
Witte rook sessie op maandag 28 juni a.s.

Beste ouders en A en B jeugdleden,

Na een heel bijzonder jaar, kunnen we ons eindelijk weer richten op een nieuw competitieseizoen. De indeling van de teams is klaar en is gemailed naar de huidige begeleiders en coaches later deze week toe. Nog even wat laatste puntjes op de i aan onze kant.

Om de taken in en rond de teams goed te laten verlopen, nodigen we graag alle ouders en de  hierbij van harte uit op onze traditionele Witte Rook avond.

Op maandag 28 juni om 20 uur ben je van harte welkom op de club. Tot uiterlijk 21.15 uur gaan we dan het volgende programma langs:

1. Presentatie van de jeugdcommissie en technische commissie (15 minuten)

Informatie over beleid teamindeling, over de competitie, trainingen, opkomst, afzeggingen, tenue en keepersmateriaal, veiligheid, gedragsregels sportiviteit, kantinedienst, rijdienst, fluiten en coachen van teams.

2. Andere Commissies in de spotlight (5 minuten)

Welke andere commissies en projecten zijn er op de club en waar zitten ze te springen om een paar enthousiaste handen?

3. Invullen taken per team (15 min)

Ouders van de teams zitten/staan bij elkaar en verdelen de taken: wie gaan er coachen/begeleiden, wie willen er training geven en wie gaan er fluiten, dan wel een scheidsrechter kaart halen?

4. Pauze (10 min)

Inleveren ingevulde formulieren. Wanneer alle teams voorzien zijn van de nodige begeleiding, dan kan de witte rook uit de schoorsteen😉

5. Tijd voor vragen, suggesties, etc. (15 min)

Ouders die dat willen, kunnen vragen stellen aan jeugdcommissie, de technische commissie, bestuur en ervaren coaches. En natuurlijk proosten op witte rook en een mooi nieuw seizoen!

• De avond is bedoeld voor ouders van de jeugdleden en voor actieve oudere jeugdleden (A en B teams) die een rol willen spelen in hun eigen team of in jongere teams. Andere jonge leden hoeven niet mee die avond!

• De avond zal buiten naast het clubhuis plaatsvinden. Mocht het die avond onverhoopt noodweer worden, dan verplaatsen we naar een andere grote binnen-locatie. Ouderwets binnen zitten met net teveel mensen, doen we natuurlijk niet.

Vriendelijke groet en tot maandag 28 juni!

Jeugdcommissie en Technische commissie,

Erin Bouwen, Dieuwke Tuinsma, Karel Bosse en Coen de Ruwe