Inloggen


Wedstrijden
Afgelastingen
Agenda
de agenda is leeg
  hele agenda
Afgelaste Wedstrijden
Totaal: 0 thuiswedstrijd(en) en 0 uitwedstrijd(en) afgelast
terug naar vorige scherm
12-11-2021
Update corona maatregelen miv 13 november 18u

Update coronamaatregelen met ingangsdatum 13 november 18uur a.s.

 

Nog maar een week geleden informeerden we jullie over nieuwe maatregelen mbt QR codes. Maar zoals jullie waarschijnlijk al hebben gehoord, zijn er vanavond weer nieuwe maatregelen aangekondigd. Hoewel de KNHB de protocollen nog niet geüpdatet heeft, willen we jullie wel alvast informeren. 

 

Belangrijkste en meest impactvolle maatregel voor ons als hockeyclub: geen publiek bij sport. Ook niet bij amateurwedstrijden. 

 

Natuurlijk balen we hier enorm van! Mede omdat afgelopen weekend het eerder uitgezette protocol met het checken van het Corona Toegangsbewijs (CTB) heel goed bleek te werken. Maar tegelijkertijd zijn we enorm blij dat er gewoon gehockeyd kan blijven worden!  

 

Wat betekenen de vanavond aangekondigde maatregelen? Dat vanaf morgen, 13 november 18u en dus voor de rest van de eerste helft van het veldseizoen, geldt dat:

·        Alleen spelers, trainers, begeleiders, coaches, scheidsrechters, vrijwilligers die een taak uit voeren hebben en rijouders het terrein van WHC mogen betreden vanaf morgen, 13 november, 18.00 uur

·        Iedereen die 18 jaar of ouder moet als hij/zij het clubhuis wil betreden om iets aan de bar te bestellen zijn/haar Corona Toegangsbewijs (CTB) laten scannen en ID laten zien.

·        Bovenstaand voor alle (hockey)clubs geldt.

·        We verwachten van al onze leden, hun begeleiders en ouders dat zij zich houden aan de regels.

 

Mocht de KNHB andere of aanvullende protocollen communiceren dan zullen we jullie daarover informeren. Voor de start van het zaalhockey seizoen komen we bij jullie terug voor de zaalprotocollen. 

 

Hartelijk dank voor jullie medewerking! 

 

WHC Bestuur