JANUARI
di 14   Kluscommissie
  18:00 - 23:00  Geen locatie ingevoerd.

Vele van onze leden weten dat er een klus commissie bestaat. Maar weet ook iedereen dat vele handen licht werk maken?

Dennis, Ruud en Wally die het grootste deel van het onderhoud en de klussen hebben uitgevoerd de afgelopen jaren, zoeken assistentie om het veld, het clubhuis en het terrein in de goede staat te houden. Vanaf deze maand gaat er iedere 2ewoensdag van de maand geklust worden vanaf 17.30 uur. Wil jij ons daar bij helpen stuur dan een mail naar[email protected]. Of kom gewoon morgen al naar de club om je handen uit de mouwen te steken. Op deze manier besparen we kosten en hoeven we geen professionele mensen in te huren waardoor in de toekomst de contributie om hoog moet.

FEBRUARI
za 8   Laatste competitieweekend zaal
  Geen locatie ingevoerd.

di 11   Kluscommissie

za 15 - zo 23   Voorjaarsvakantie
  Geen locatie ingevoerd.

ma 24   Start veld trainingen
  16:00 - 21:00  Waterlandse Hockeyclub

MAART
wo 11   Kluscommissie
  18:00 - 23:00  Sporthal 't Spil

APRIL
zo 12 - ma 13   Pasen

wo 15   Kluscommissie

za 25 - zo 3 mei   Meivakantie

MEI
wo 13   Kluscommissie
  17:30 - 23:00  Geen locatie ingevoerd.

do 21 - zo 24   Hemelvaartsdag (Inhaalweekend)
  Waterlandse Hockeyclub

zo 31 - ma 1 jun   Pinksteren (inhaalweekend)

JUNI
wo 10   Kluscommissie
  17:30 - 23:00  Geen locatie ingevoerd.

JULI
za 4   Start zomervakantie