Wedstrijdschema

1411 HC, Naarden
035- 6951001
Route
Per auto: Vanaf Amsterdam Op de A1 afslag Bussum (afslag 7) Bovenaan bij stoplichten rechtsaf richting Naarden Bij verkeerslichten rechtdoor Na ca 400 m. op rotonde 1e afslag richting Naarden (Amersfoortsestraatweg) Na ca 200 m. rechtsaf Beethovenlaan in Na 100 m. aan de linkerhand P-terrein en ingang hockeyclub. LET OP: parkeren is alleen toegestaan op de P-terreinen rondom het sportpark (in de aangegeven vakken). Aan de Beethovenlaan geldt aan beide zijden van de weg een P-verbod!! Is het P-terrein aan de Beethovenlaan vol, ga terug en sla rechtsaf de Amersfoortsestraat op. U vindt hier aan beide zijden voldoende P-gelegenheid - rechts bij zwembad de Lunet en voetbalvereniging NVC - links op de parkeerplaats van het Naarderheem – 2 ingangen - links op de Abri (een groot P-terrein vlak voor de toegang tot de vesting De club is goed te bereiken via de ingang van het sportpark (voetbal,tennis, rugby) aan de Amersfoortsestraatweg. Vanaf Amersfoort Op de A1 afslag Bussum (afslag 7) Weg volgen richting Naarden, bij 2 x verkeerslichten rechtdoor Na ca 400 m. op rotonde 1e afslag richting Naarden-Vesting (Amersfoortsestraatweg) Voor vervolg: zie vanaf Amsterdam. Openbaar vervoer: Per trein station NS Naarden-Bussum Buslijn 100 of 101 (richting Blaricum – carpoolstrook) Uitstappen bij Amersfoortsestraatweg (ter hoogte van zwembad De Lunet – hockeyclub ligt hier vlak achter).
Tenue
Wit shirt met donkerblauwe kraag, donkerblauwe bies/mouw, bordeauxrode bies/mouw, donkerblauwe rok/broek, witte sokken/bordeauxrode bies. Uit tenue: donkerblauw shirt, witte sokken/donkerblauwe bies.