Wedstrijdschema

Bussumse Meerweg 9
1218XV, Bussum
Route
Per auto Vanuit Amsterdam/Almere: Neem afslag 7 (Naarden/Bussum), rechtsaf bij stoplicht richting Naarden. Bij volgende stoplichten (voor hotel Jan Tabak) linksaf de Brediusweg op. Volg deze weg tot over het spoor, de Nieuwe ´s-Gravelandseweg op: vervolg deze vervolgen tot de rotonde. Hier rechtsaf de Meerweg op: deze helemaal uitrijden. Aan het einde liggen de hockeyvelden van Gooische. Vanuit Amersfoort: Neem afslag 7 (Naarden/Bussum). Bij de eerste stoplichten rechtdoor en bij de volgende stoplichten voor hotel Jan Tabak linksaf de Brediusweg op. Vervolgen over spoor, de Nwe ´s Gravelandseweg op en deze vervolgen tot de rotonde. Hier rechtsaf de Meerweg op: deze helemaal uitrijden. Aan het einde liggen de hockeyvelden van Gooische. Via Weesp: U kunt via Weesp rijden: N236 richting Bussum. Ga vervolgens bij de stoplichten rechtdoor en bij de tweede rotonde linksaf de Nieuwe ´s Gravelandseweg op. Bij splitsing links aanhouden, de Bredelaan op. Bij rotonde rechtdoor de Groot Hertoginnelaan op. De tweede weg links is de Meerweg: aan het einde hiervan liggen de hockeyvelden van Gooische. Vanuit Amsterdam: A1 afslag nr. 5, Naarden-West, bij torenflat = 1e verkeerslicht rechtsaf: Wilhelminalaan, Cort v.d.Lindenlaan, 6e weg rechts Meerweg. Vanuit Hilversum: Franse Kampweg 1e rechts, Nieuwe 's Gravelandseweg, Bredelaan (links) Prinses Irenelaan, Groot Hertoginnelaan, Meerweg (linksaf). Vanuit Amersfoort: A1 afslag Bussum/Naarden, richting Naarden= Amersfoortse straatweg, bij Torenflat (3e verkeerslichten) links af, Wilhelminalaan, Cort v.d.Lindenlaan, Meerweg (6e weg rechtsaf). Per openbaar vervoer Per trein: vanaf station Naarden-Bussum: uitgang Stationsweg, rechts over het spoor, Nieuwe 's Gravelandseweg, tweede weg rechtsaf: Meerweg.
Tenue
Heren: blauw/witgeblokt shirt, donkerblauwe broek, donkerblauwe kousen met witgestreepte boord. Dames: lichtblauw poloshirt, lichtblauwe rok, lichtblauwe kousen met witgestreepte boord.