de agenda is leeg

Aelbertsbergweg 3
2061 AA, Bloemendaal
Route
Per auto: Vanuit het zuiden of het oosten: in Bloemendaal via Bloemendaalseweg en Mollaan richting 't Kopje. Vanuit het noorden: langs de Ruine van Brederode, Brederodelaan tot rotonde, rechtsaf richting t Kopje. Parkeren bij HC Bloemendaal Voor een veilige verkeerssituatie rond onze club vragen we iedereen mee te werken auto's op de juiste plaatsen te parkeren. Er mag geparkeerd worden op de Zomerzorgerlaan (de weg die vanaf de rotonde naar het clubhuis gaat) aan de kant van de velden. Niet aan de zijde van de bewoners. Is daar geen plek, rijd dan verder door tot bovenaan 't Kopje. Ook kan er goed geparkeerd worden op de Donkerelaan. Let op: in sommige zijstraten staan NP-borden. Parkeren mag absoluut niet bij de paaltjes bij de ingang. Zorg voor een veilige en overzichtelijke situatie bij de ingang van het complex!
Tenue
Heren: oranje shirt met witte kraag witte broek witte kousen Dames: oranje shirt met witte kraag blauwe rok witte kousen