Inschrijvingsformulier voor seizoen 2020/2021

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Lidmaatschap/Financieel
  De contributie wordt automatisch geïncasseerd. Door onderstaande informatie in te vullen gaat u hiermee akkoord. Deze informatie wordt alleen gebruikt indien wij u een bevestiging hebben gestuurd dat u lid bent geworden. ls het aspirant lid na de drie vrijblijvende trainingen een beslissing genomen heeft of het wel of niet definitief lid wil worden, dient de ledenadministratie hiervan op de hoogte te worden gebracht.

Ervaring

Inzet voor de club
  De Waterlandse Hockey Club is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Onderdeel van het lidmaatschap houdt in dat u ingezet wordt voor een van de volgende onderdelen:

Ondertekening
  Door ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden als hierboven genoemd.