30-08 Start trainingen

(datum: dd-mm-yyyy)

Contact info

Lidmaatschap/Financieel
  De contributie wordt automatisch geïncasseerd. Door onderstaande informatie in te vullen gaat u hiermee akkoord. Deze informatie wordt alleen gebruikt indien wij u een bevestiging hebben gestuurd dat u lid bent geworden. ls het aspirant lid na de drie vrijblijvende trainingen een beslissing genomen heeft of het wel of niet definitief lid wil worden, dient de ledenadministratie hiervan op de hoogte te worden gebracht.

Ervaring

Inzet voor de club
  De Waterlandse Hockey Club is een vereniging die draait op de inzet van leden en op ouders van jeugdleden. Onderdeel van het lidmaatschap houdt in dat u ingezet wordt voor een van de volgende onderdelen:

Ondertekening
  Door ondertekening van het inschrijfformulier gaat u akkoord met de voorwaarden als hierboven genoemd. Daarnaast worden er foto's op social media gepubliceerd van wedstrijden en trainingen. Voor meer info zie de tab met clubinfo.

KNHB Lidmaatschap
Logo KNHB

Door jouw aanmelding als lid van de vereniging, machtig je de vereniging om jou als lid aan te melden bij de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB).

Uw persoonsgegevens

De gegevens zoals vermeld op dit inschrijfformulier worden opgenomen in het ledenbestand van de vereniging en worden alleen gebruikt voor doeleinden die verband houden met activiteiten van de vereniging. De vereniging is uit hoofde van haar lidmaatschap van de KNHB verplicht uw naam, geslacht, geboortedatum, adres, telefoonnummer en e-mailadres door te geven aan de Koninklijke Nederlandse Hockey Bond (KNHB), omdat je als nieuw lid automatisch tevens lid van de KNHB wordt. Deze gegevens worden tevens opgenomen in de ledenadministratie van de KNHB.