Sponsorbeleid

De Waterlandse Hockey Club ontvangt u graag als sponsor!

Sponsoring vormt voor iedere sportvereniging een onmisbare bron als het gaat om het voortbestaan en de ontwikkeling van de club. Voor de Waterlandse Hockey Club is dat niet anders. Wij zetten uw sponsorbijdragen in om onze hockeyclub op te bouwen en vanaf de start kwaliteit te kunnen waarborgen met goede trainers en materialen.

Als sponsor van onze club zijn er verschillende mogelijkheden om uw bedrijf onder de aandacht van ons actieve en snel groeiende ledenbestand te brengen. Het meest toegankelijk is om op onze website een advertentie plaatsten. Dit kan worden aangevuld met een reclamebord langs het veld of een vermelding in het clubhuis. Ook is het mogelijk om een team te sponsoren met een trainingspak of het ondersteunen van een hockey evenement/toernooi waaraan uw bedrijfsnaam wordt verbonden.

Daarnaast ontwikkelen we graag met sponsoren nieuwe manieren om samen te werken. Zo zijn er enkele op maat gemaakte sponsor mogelijkheden voor het nieuwe clubhuis. Denk daarbij aan de deuren van de kleedkamers met daarop uw bedrijfslogo of de bar waar boven uw naam pronkt.

Sponsorprijzen

- Bord langs veld            € 300,- per jaar contractduur 3 jaar

- Shirtsponsoring            ABN Amro & Kleertjes.com voor 2 jaar vastgelegd

- advertentie website       € 100, - voor (losse) vermelding op website

Sponsor opties

Naast de hierboven genoemde sponsormogelijkheden heeft de club nog een aantal wensen voor gesponsorde items.

- Hockeyballen, bidons, trainingsmaterialen met bedrijfslogo

- Tribune op de heuvel

- Openingsfeest 31 augustus

- Oliebollen toernooi 31 dec.

- Sticktassen voor alle jeugdleden met bedrijfsnaam.

Het is voor ons belangrijk om een goede relatie met uw op te bouwen. Meer te doen, dan alleen over geld praten. Zo horen we graag welke communicatiedoelen u wilt bereiken met sportsponsoring, zodat we de best passende optie kunnen kiezen of kunnen ontwikkelen. Op basis van de gekozen optie krijgt u een bepaalde sponsorstatus met daaraan gekoppeld een pakket van tegenprestaties die u van ons mag verwachten. We gaan in ieder geval een keer per jaar met alle sponsoren een middag varen op het IJsselmeer met aansluitende borrel.

Mocht u interesse hebben om de Waterlandse Hockey Club te sponsoren of wilt u meer informatie over de mogelijkheden en een prijsopgaaf, dan kunt u contact opnemen via: [email protected].

Contactpersoon: Jeroen Brenninkmeijer

In alle gevallen geldt dat de Waterlandse Hockey Club zich houdt aan de sponsorrichtlijnen van de KNHB. Bij twijfel beslist het bestuur.